Bamboe verwijderen in Oegstgeest

Er zijn veel redenen waarom een bamboe in uw voor- of achtertuin voor moeilijkheden kan zorgen. Niet alleen kunnen ze in de weg staan, ze kunnen ook verder groeien en de grond, tegels of zelfs uw muur beschadigen met hun bamboewortels als deze te dicht in de buurt staan.

Waarom bamboe laten verwijderen

In veel gevallen kan het weinig kwaad om een bamboe te laten staan. Ja, het staat erg mooi en u heeft hem liever niet weg, maar in veel gevallen zal er schade ontstaan. Dit heeft als gevolg dat hoe langer u wacht, hoe lastiger het zal worden om hem eruit te krijgen. Daarnaast bestaat ook de kans dat de bamboe wortels schade zullen aanrichten aan de omringende grond.

Hoe langer u dus wacht met het verwijderen van uw bamboe/bamboewortels, hoe meer het kan gaan kosten qua werkzaamheden en potentiële schade.

Hoe wij u kunnen helpen

Het verwijderen van een bamboe is vaak een zware klus. Zeker als deze zich helemaal heeft ingeworteld in uw tuin, kunt u met een stevige schep/hakbijl weinig beginnen. Wij beschikken over het juiste materiaal, gereedschap en machines om uw bamboe zonder complicaties te verwijderen. Dat betekent dat de verwijdering snel en gemakkelijk plaatsvindt, waarbij wij altijd zo veel mogelijk de focus leggen om de omliggende grond, perken en muren zo min mogelijk schade toe te doen.

Wat te doen als u wilt dat wij uw bamboe verwijderen

De kans is groot dat als u dit leest u een bamboe in uw tuin heeft die u liever kwijt bent. Wacht niet langer met het uitstellen hiervan – dat kan u alleen maar meer geld en meer tijd gaan kosten in de toekomst. Neem contact met ons op zodat wij uw bamboe/bamboewortels professioneel en snel kunnen verwijderen!

Bel nu: