Bamboewortel verwijderen

Bamboewortels zijn er in allerlei soorten en maten. En over het algemeen kunnen ze veel schade veroorzaken omdat ze onder de grond genesteld zijn en overal tussen gaan zitten en alles stuk kunnen drukken, Zeker wanneer het gaat om een wortel van een grote bamboe kan deze uw bestrating of muren flink beschadigen.

Waarom het belangrijk is uw bamboewortel te verwijderen

Een bamboewortel op de verkeerde plek kan zorgen voor veel moeilijkheden. Heeft u last van een van de volgende problemen:

  • Een bamboewortel die te dicht bij het oppervlak groeit maakt uw bestrating kapot
  • De wortel van een bamboe die vlakbij uw huis groeit, is door de fundering van uw muur heen aan het breken
  • U bent bezig met een nieuw bouwproject en een grote bamboewortel zit in de weg

Als u last heeft van een van de voorgenoemde situaties, of een ander probleem met een bamboewortel, dan doet u er goed aan actie te ondernemen. Hoe groter de bamboe, hoe lastiger het is deze eruit te halen. En hoe langer u wacht, hoe lastiger het zal worden en des te meer schade de wortel zal aanbrengen.

Hoe wij u kunnen helpen

In veel gevallen is de bamboe te groot geworden voor u om hem zelf te verwijderen. Wij beschikken over professioneel gereedschap en hebben jarenlange ervaring met het verwijderen van bamboe/bamboewortels. Daarnaast is ons personeel getraind om de bamboe/bamboewortel te verwijderen met zo min mogelijk schade aan uw muren of bestrating.

Wat te doen als u uw bamboewortel wilt laten verwijderen

Wanneer u kampt met een te grote bamboewortel is het belangrijk snel actie te ondernemen. Hoe langer u wacht, hoe meer schade de wortel kan veroorzaken en hoe meer geld het u gaat kosten. Voor professionele verwijdering van uw bamboewortel – neem contact op met ons en wij helpen u graag verder!

Bel nu: